Welke Elke?

Ik …

… ben geobsedeerd door plannen. Tegenwoordig uit zich dat vooral in mijn bulletjournal. Dat plannen komt enerzijds omdat ik gigantisch chaotisch ben, en als zelfstandige loopt het zonder planning anders al snel in het honderd. Anderzijds is plannen ook een uitstekende procrastinatietechniek. Net zoals het schrijven van deze pagina trouwens.

… ben al bijna 7 jaar verliefd op Gerrit. Ik vond hem in Brussel en nam hem mee naar West-Vlaanderen. Mensen vinden dat vreemd, dat Brusselaars helemaal naar West-Vlaanderen willen verhuizen blijkbaar. O ja, en ik mag eigenlijk helemaal niet zeggen dat hij van Brussel is, want Overijse, dat ligt echt niet in Brussel. Ik vind ook dat hij niet mag zeggen dat we aan de zee wonen, maar daar trekt hij zich ook niks van aan. Swat. Dat was misschien een beetje te veel informatie.

… ben een gezondheidscoach die het beu is om alleen nog maar over gezondheid en eten te schrijven en daarom deze blog misschien wel weer nieuw leven wil inblazen.

… doe niks liever dan gezelschapspelletjes spelen, maar met twee wordt dat nogal snel repetitief. Sinds we terug in de Westvlaanders wonen is er al een gezelschapsspellekes avond per maand ingevoerd met vrienden, maar dat vind ik eigenlijk nog niet genoeg. Is dat een goeie reden om aan kinders te beginnen? Zodat ze dan spellekes met mij kunnen spelen?

… ben just gelijk iedereen redelijk geobsedeerd met Game of Thrones, maar verder kijk ik niet veel TV (meer).

… ben nog altijd even verzot op lijvige boeken. Een van mijn belangrijkste criteria in de bibliotheek, de boekhandel en op Kindle bij de zoektocht naar nieuw leesmateriaal is: heeft het wel genoeg bladzijden? Want ik heb er een hekel aan om helemaal meegezogen te worden in een verhaal, en dat het dan direct weer gedaan is. VRESELIJK!

… ben een beetje een crazycatlady. Zo ving ik vorig jaar 6 kittens op van het asiel in Gent, totdat ze gezond en groot genoeg waren om geadopteerd worden. Het enige nadeel? Die kittens kakken nogal in het rond. En dat stinkt. En dat vindt mijn lief niet zo tof.

… blogde ooit enkel over mijn buitenlandse avonturen in Mexico, Duitsland, FrankrijkSpanje en Marokko, nu denk ik… ik ga gewoon schrijven wat er in mijn hoofd blijft rondspoken. Ge moet het niet lezen, maar het mag wel.

… ben te bereiken op elkegunst(at)gmail.com.

Elke. 28. Gezondheidscoach. Blogger. Lief van Gerrit. Verzot op lezen, lezen, lezen.
Meer weten? Klik hier!

bloglovin