2 kilo

2 kilo ben ik kwijt geraakt in week 1. Voorlopig het enige echt voordeel van deze Whole30, want door mijn ziek zijn vorig weekend voel ik me voorlopig nog niet echt beter dan normaal :-(

Maar het gaat wel goed! De goestingskes vallen best mee, koken gaat vrij snel en is gewoonlijk echt wel lekker (en zeker niet slechter dan anders). Het coolste aan “diëten” is toch altijd weer het ontdekken van nieuwe recepten, en dat kan nu eenmaal af en toe eens misgaan.

Geen grote hit deze week: de ontbijttortilla.

Dikke hit deze week ook al had ik te weinig groentjes: indian curry. Het recept? Heel simpel: stukjes kip bakken, tomaat en courgette bakken, alles mengen, beetje kokosmelk bijdoen en natuurlijk currykruiden. Echt géén werk en superlekker. Lucky me, er waren net genoeg restjes dat ik er nog morgen nog eens van mag eten!

Dingen waar ik al zin en heb en die zeker op het volgende weekmenu komen: soep, heel veel soep, gevulde tomaatjes en Crab Cakes (uit Make it Paleo).

Zin om ook eens Paleo te proberen, maar ben je nog op zoek naar wat motivatie? Lees zeker eens deze 30 redenen om een Whole30 te doen!

  • yay! ben je terug beter?
    curry gerechten zijn ook hier een dikke hit; en zoals je zegt. Erg eenvoudig te maken!